Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Website
1 Hoe lang heb je al je bedrijf of hoe lang ben je al ondern
Omzet volgend jaar
HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Leer hoe je ondernemers supersuccesvol maakt met hun bedrijf, zodat je hele tevreden klanten krijgt, makkelijk klanten aantrekt, en vrijheid en rijkdom creëert als businesscoach
Het programma is nu vol. Maar regelmatig komen er nieuwe plaatsen vrij, geef je hier op voor de wachtlijst en dan nemen we contact met je op.
Aanmelden voor het programma is nu mogelijk

BEN JE COACH, TRAINER EN/OF ADVISEUR EN HERKEN JE DIT:
 • ​Wil je graag een nieuwe niche kiezen waarin je snel goedbetalende high-end klanten kunt vinden? (En die recessieproof is?)
 • ​Beschik je over intellectueel eigendom (kennis, ervaring en visie) waarmee je je klanten heel goed helpt, en wil je ANDEREN helpen hiermee een succesvolle carrière of bedrijf te starten?  
 • Je werkt nu al als businesscoach, maar wilt af van de onzekere starters, en liever ervaren en succesvolle ondernemers helpen?
 • Werk je al als businesscoach, maar zijn de resultaten van je klanten niet groot genoeg – waardoor je weinig voldoening hebt in je werk?
 • Wil je graag een supersuccesvol high-end bedrijf creëren dat je een overvloed aan INKOMEN en VRIJHEID geeft?
Het High Level Businesscoach Certificatieprogramma is nu vol. Maar regelmatig komen er nieuwe plaatsen vrij, geef je onderaan deze pagina op voor de wachtlijst en dan nemen we contact met je op.
HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA KAN JE HIERBIJ HELPEN. HET LEERT JE OM EEN HIGH-END BUSINESSCOACH-BEDRIJF TE CREËREN MET DE BESTE KLANTEN, EEN HEEL GOED INKOMEN EN DE GROOTST MOGELIJKE VRIJHEID.
Businesscoaching is HOT. Er komen steeds meer ondernemers en ze hebben een enorme behoefte aan businesscoaching.

Businesscoaching is heel vervullend, omdat je mensen grote transformaties kunt zien maken. Daarom noem ik businesscoaching de ultieme vorm van coaching.

Je klanten gaan heel goed verdienen en hun potentie komt tot ontwikkeling. Het is fantastisch om daaraan te kunnen bijdragen.
MAAR… ER IS WEL WAT VOOR NODIG OM ONDERNEMERS GOED TE KUNNEN HELPEN
Er zijn verschillende problemen waar je als businesscoach tegenop kunt lopen:
 • De niche die je klanten kiezen is niet onderscheidend genoeg
 • ​Je klanten verdienen nog steeds te weinig, ondanks forse investeringen in businesscoaching
 • ​Klanten kunnen dingen vaak theoretisch heel goed weten, maar dat wil niet zeggen dat ze het ook gaan DOEN
 • Voor jou betekent het veel werk om de content te ontwikkelen waarmee klanten snel en goed aan de slag kunnen om succesvol te zijn
 • ​Vaak komen er te veel starters op je af, terwijl je liever ervaren ondernemers zou willen coachen
ER ZIJN VOLGENS MIJ 5 VAARDIGHEDEN NODIG OM ONDERNEMERS OP DE BESTE MANIER TE HELPEN
 • Kennis om je klanten te helpen een onderscheidende aandachttrekkende positionering te kiezen aan de bovenkant van de markt, waarmee ze met groot gemak goedbetalende klanten krijgen
 • ​Kennis van de beste businessmodellen die je klanten kunnen toepassen, zodat ze optimaal verdienen in zo min mogelijk tijd
 • Vaardigheden om een onweerstaanbaar aanbod te ontwerpen waarvoor je klanten een hele goede prijs kunnen vragen
 • ​Vaardigheden om je klanten te leren hoe ze hun aanbod kunnen verkopen, voor de best mogelijke prijs
 • ​En last but not least: coachingsvaardigheden om ze hierbij over blokkades heen te helpen
EN DAT IS PRECIES WAT HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA KAN BIEDEN
Het programma helpt je om een hele goede businesscoach te worden die klanten helpt om high-end ondernemers te worden.

Dat wil zeggen dat je je klanten helpt om zich te richten op de beste klanten in de markt en om een hoogwaardig aanbod te creëren voor een hele goede prijs.

Hiermee bereik je dat ze het grootst mogelijke inkomen hebben in het minst aantal uren, waardoor ze ook veel vrije tijd hebben. Dit is ook voor ervaren ondernemers heel aantrekkelijk, waardoor je ook die moeiteloos kunt gaan helpen.

Het programma geeft je al de content die nodig is om je klanten hiermee te helpen. Die hoef je dus niet meer zelf te ontwikkelen. Je kunt direct beginnen met het helpen van klanten.

Het programma helpt je ook om een hele goede coach te worden: het leert je fantastische coachingsvaardigheden en het biedt een omgeving voor intervisie om je professionele vaardigheden te verbeteren.

Zo kun je je klanten op de beste manier helpen, zodat je hele goede prijzen kunt vragen en heel goed kunt verdienen met je bedrijf.
HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA IS EEN CREATIE VAN LAURA BABELIOWSKY
Laura Babeliowsky is een toonaangevende businesscoach in Nederland. Ze heeft afgelopen jaren duizenden mensen geholpen om succesvolle bedrijven te creëren. 

“Toen ik begon met businesscoaching was ik heel onzeker. 'Wie was ik om ondernemers te coachen?' Maar ik merkte dat ik alleen een paar stappen verder hoefde te zijn om toch goed te kunnen helpen.

In de loop van de jaren heb ik enorm veel geleerd over wat ECHT werkt om een hele succesvolle ondernemer te zijn die aan de bovenkant van de markt onderneemt. Hoe je echt heel goed kunt verdienen terwijl je toch veel vrije tijd hebt (dit is echt mijn dingetje).

Ik merkte ook dat het succes van klanten vaak niet eens zozeer te maken had met marketingkennis, maar dat ze vastliepen op innerlijke blokkades… 

Daarom wilde ik zoveel mogelijk leren om mensen goed te helpen, ook met hun innerlijke belemmeringen. En die kennis geef ik graag aan je door.”
DIT ZIJN DE 5 MODULES DIE JE KRIJGT IN HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Module 1
HIGH-LEVEL PROGRAMMA’S CREËREN EN AANBIEDEN
Les 1
Je high-level mindset upgraden

In deze les leer je hoe je de mindset krijgt om een high-level ondernemer te zijn, die met gemak hoge  prijzen vraagt en een high-level inkomen en leven heeft.

Les 2
Je high-level positionering creëren

In deze les leer je hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt kunt positioneren. Klanten komen op jou af en vinden het vanzelfsprekend dat je de hoogste prijzen vraagt.

Les 3
Je onweerstaanbare high-level programma opzetten

In deze les leer je hoe je een onweerstaanbaar high-level programma creëert. Je leert hoe je hierin klanten tot de best mogelijke resultaten brengt, terwijl het toch minimale tijd voor jou kost.

Les 4
Simpele strategieën om high-level 
leads te genereren

In deze module leer je hele simpele manieren om met high-level klanten in gesprek te komen. Ze kosten niet veel tijd maar zijn uiterst effectief. Zo kun je een consistente en betrouwbare stroom van high-level klanten binnenhalen.

Les 5
High-Level klanten binnenhalen met 
Facebook-ads

Facebook-ads bieden de mogelijkheid om precies de high-level klanten te vinden die voor jou nodig zijn. Tegen hele lage kosten kun je de beste klanten  binnenhalen.
Module 2
BEET HIGH-LEVEL SALESVAARDIGHEDEN
Les 1
Wat high-level klanten nodig hebben om ja te zeggen in een verkoopgesprek

In deze les leer je de 12 sleutels voor wat je precies moet zeggen in een verkoopgesprek om high-level klanten te krijgen.

Les 2
Hoe je een high-level klant binnenhaalt in een verkoopgesprek (salesscript)

In deze les leer je de exacte stappen om een “ja” te krijgen van een klant.

Les 3
Hoe je omgaat met bezwaren

In deze les leer je wat je moet zeggen (met precieze  scripts) als klanten bezwaren hebben. 

Les 4
Coachen op bezwaren

In deze les leer je om op een dieper niveau klanten het vertrouwen te geven om je dienst te kopen.

Les 5
Hoe je om de koop kunt vragen

In deze les leer je hoe je de koop met een high-level  klant kunt afsluiten.
Module 3
KRACHTIG COACHEN ©
Ondernemers lopen vast op innerlijke belemmeringen, en vaak niet zozeer door een gebrek aan marketingkennis. 

Met goede coachingsvaardigheden leer je op een dieper niveau te communiceren zodat je de belemmeringen kunt overwinnen. Je klanten worden veel succesvoller en halen uit zichzelf wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden!
Module 5
DE KRACHT VAN CASESTUDIES ©
In deze module leer je hoe je klanten kunt leren om met casestudies aan het werk te gaan. Casestudies zijn een briljante manier om snel klanten te kunnen vinden in je niche. Je coaches kunnen gelijk aan de slag en geld verdienen, waardoor ze zeer enthousiast en tevreden zijn over jouw coaching.
Module 4
DE REIS NAAR RIJKDOM ©
Goed kunnen verdienen, hoge prijzen vragen, hangt allemaal samen met de geldmindset van de klant. 

In deze module leer je de klant met supereffectieve oefeningen en opdrachten een positieve geldmindset te hebben, waardoor ze veel meer geld kunnen gaan verdienen EN financiële vrijheid bereiken.

PAS HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA OP EEN UNIEKE MANIER TOE
Ben je bezorgd dat het High-Level Businesscoach Certificatieprogramma ervoor zorgt dat alle deelnemers klonen van Laura worden of heel erg op elkaar gaan lijken?

Dat hoeft niet. Je kunt de kennis die je leert in het businesscoach-programma helemaal toepassen op je eigen unieke intellectuele eigendom, positionering en doelgroep.

Deelnemers kiezen voor eigen unieke niches waarmee ze zich onderscheidend kunnen profileren. Ze grijpen de kansen die er liggen om nieuwe doelgroepen te vinden en die te gaan helpen met ondernemingscoaching.

Anderen voegen businesscoaching toe aan hun coach- of adviespraktijk als nieuwe lucratieve inkomensstroom.

Een greep uit de beroepsgroepen en/of kleine bedrijven waar je het High-Level Businesscoach Certificatieprogramma op kunt toepassen:

• Trainers • Coaches • Adviseurs • Healers • Kappers • Notarissen • Financiële experts • Schoonheidsspecialisten • Tekstschrijvers • Gewichtsconsulenten • Virtuele assistenten • Technische bedrijven • IT’ers • Makelaars • Fotografen • Therapeuten • Personal trainers • Internetbedrijven

En nog veel meer!!!
WAAROM KLANTEN MEEDOEN AAN HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA:
Martine Teeselink
Outdo.nl 
"Sinds dit jaar vragen we €10.000 voor ons programma. En in de afgelopen 2 maanden hebben we daar 5 programma’s van verkocht. Eén programma verkocht ik in 15 minuten aan een directeur. 

Inmiddels hebben we ook een programma van €20.000 verkocht. We zitten nu al op € 130.000 dit jaar en zijn op weg de €200.000 dit jaar te halen. Echt hele grote stappen. Dankjewel Laura."
"BINNEN 15 MINUTEN EEN JAARPROGRAMMA VAN €10.000 VERKOCHT"
"IN RUIM EEN HALF JAAR BIJNA €200.000 OMZET"
Meriam Slijkerman
Mslijkerman.nl
"Niet gedacht, maar wel gehoopt: in ruim een half jaar tijd heb ik bijna €200.000 omgezet.

Ik werk nu maximaal 20 uur in de week. Daardoor heb ik alle tijd voor mijn kinderen.

Laura's programma heeft me heel veel opgeleverd."
Brenda van Dijk-Vermeulen
Clubvan25.nl
"Laura heeft me geholpen een totaal andere kijk op ondernemen te krijgen. Ik durf nu de waarde te vragen die ik echt waard ben.

Hierdoor heb ik €37.500 verdiend in 3 weken tijd. Ik kan alleen maar zeggen had ik het maar eerder gedaan, want het heeft me zoveel opgeleverd."
"€37.500 VERDIEND IN 2 WEKEN (EN NOG NIET EENS EEN WEBSITE)"
"BINNEN 50 MINUTEN EEN PROGRAMMA VERKOCHT VAN €15.000"
Karen van Riel
Outdo.nl
“Binnen 50 minuten heb ik een programma verkocht van €15.000. 

De klant was klaar om te kopen. De beslissing was al gemaakt voordat het gesprek werd aangevraagd. Ik hoefde bijna niets meer te doen.  

Zo sterk is de marketing die we bij Laura hebben geleerd.

Met Laura's programma is mijn blik zo verbreed dat het mijn leven veranderd heeft."
Mariëtte Ham
Marietteham.nl
"Mijn ervaring met Laura is dat ze in een heartbeat iets geeft wat mij aanzet tot transformatie en dat geef ik dan weer door aan mijn klanten.

Dankzij haar programma heb ik nu mijn programma aan een tandarts verkocht voor €25.000. Ik ben echt heel blij met haar hulp."
"€25.000 VERDIEND MET 1 PROGRAMMA"
"3 JAARPROGRAMMA'S VERKOCHT VOOR €30.000"
Anne Quaars
Debeeldstrateeg.com
“Dankzij Laura (en Monique) is mijn hele mindset over ondernemen compleet veranderd. Hierdoor heb ik de afgelopen 2 maanden evenveel verdiend als waar ik vorig jaar 6 maanden over deed. 

Inmiddels heb ik 3 jaarprogramma’s verkocht voor €10.000 elk. Als het zo doorzet verdrievoudig ik dit jaar mijn omzet."

WAT JE KRIJGT IN HET HIGH-LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Onderdeel 1
3 INTERVISIE LIVE-DAGEN OP MOOIE LOCATIES

Tijdens deze 3 dagen, door het jaar verspreid, kom je samen met alle andere deelnemers van het programma voor intervisie en masterminding. Je krijgt strategieën en inzichten om je klanten zo goed mogelijk te helpen, zodat je een succesvolle businesscoach kunt zijn.
Onderdeel 2
8 MAANDELIJKSE MASTERMINDS MET LAURA BABELIOWSKY
In deze trainingen gaat Laura Babeliowsky dieper in op de modules en krijg je haar persoonlijke coaching op al je vraagstukken die je tegenkomt bij het coachen van klanten. De sessies versterken je in je professionaliteit en succes met klanten.
Onderdeel 3
2 COACHINGSESSIES MET SENIOR BUSINESSCOACH MONIQUE LEENEN
In deze coachingsessies met Monique werk je aan de groei van je eigen bedrijf als businesscoach. Je krijgt begeleiding om de juiste klanten aan te trekken en goed te verdienen.

Onderdeel 4
TRAININGSMATERIAAL OM IN TE ZETTEN VOOR JE WERK ALS BUSINESSCOACH
Tientallen kant-en-klare oefeningen, checklists, templates en scripts die je vrijelijk kunt gebruiken in je werk met je klanten, voor workshops, voor presentaties, VIP-dagen en coachingssessies. Je kunt ze downloaden en er je eigen logo op zetten.
Onderdeel 5
FACEBOOK-GROEP VOOR INTERVISIE
Loop je vast in het coachen van een klant? Heb je vragen over hoe je je klanten op de best mogelijke manier kunt helpen? In de Facebook-groep kun je ieder moment terecht en je vraag voor te leggen aan de anderen, zodat je je versterkt en geïnspireerd voelt. Worstelen in je eentje hoeft niet meer!
BONUSSEN (TER WAARDE VAN €1.488)
 • Marketingtraining om je eigen bedrijf als businesscoach op te zetten (t.w.v. €397)
 • In deze training leer je alles wat nodig is om snel je eigen klanten te vinden en je eigen aanbod te creëren. Door goedbetalende klanten te vinden, verdien je snel de investering in het programma terug.
 • Template voor een VIP-dag (t.w.v. €297)
 • Een VIP-dag is een uitstekende manier om een klant met zijn bedrijf te helpen. Maar wat stop je erin? Verlies geen tijd, we helpen je met een handig format om een sterke VIP-dag te kunnen geven die je klant heel goed vooruit helpt.
 • Template voor een high-end programma (t.w.v. €297)
 • Je eigen high-end programma om ondernemers te helpen, gaat het verschil maken om ee je eigen inkomensdoorbraak te bereiken. In dit template vind je welke stappen je kunt doornemen met een klant, zodat die snel vooruitgang gaat boeken.
 • Coachingsessie 'Kies je unieke niche als businesscoach' (t.w.v. €497) 
 • Er zijn heel veel businesscoaches nodig en je wordt snel gevonden door klanten als je een heel onderscheidend profiel hebt. In deze coachingsessie met senior businesscoach Monique Leenen ontdek je hoe je je op een unieke manier kunt neerzetten.
MEEDOEN MET HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Het programma is nu vol. Maar regelmatig komen er nieuwe plaatsen vrij, geef je hier op voor de wachtlijst en dan nemen we contact met je op.
Aanmelden voor het programma is nu mogelijk

Geef je hieronder op voor een gesprek
Je omzetdoel voor de komende 12 maanden
Ik ga akkoord met het privacyreglement
Christa Wiersma
Torikindercoachopleiding.nl
"Ik ben dit programma gaan doen om kindercoaches te helpen een gezonde, goedlopende praktijk te hebben. Meedoen heeft me meer geleerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Tot mijn verbazing heb ik in heel korte tijd zowel €23.000 meer verdiend als veel handvatten en inzichten gekregen hoe ik kindercoaches verder kon helpen, waardoor zij ook beter zijn gaan verdienen. Dit gaf veel voldoening. 

Al tijdens het programma behaalde ik resultaten: 5 klanten die ik, als vanzelfsprekend, 1-op-1 kon helpen en 2 volle groepstrainingen, met als thema ondernemerschap. Door Laura’s kennis, enthousiasme en liefde voor het vak heb ik een enorme sprong kunnen maken, mijn klanten daardoor ook en hun cliëntjes (kinderen) ook. 

Ik ben haar dankbaar dat ze mijn overtuigingen over marketing, geld en structuur vriendelijk doch vakkundig onderuit heeft gehaald."
"IN KORTE TIJD VERDIENDE IK €23.000 MEER"
"IN KORTE TIJD MIJN KLANTENBESTAND ENORM UITGEBREID"
Mandy Voncken
Motivatiefabriek.nl
"Ik wilde heel graag andere ondernemers helpen om succesvol te zijn. Ik had nog meer tools en vaardigheden nodig om deze kennis aan klanten over te brengen, want motiveren alleen was niet voldoende. Dit was voor mij de reden om dit programma te volgen. Dankzij BCCP heb ik niet alleen mijn eigen bedrijf succesvol in de markt gezet, maar weet ik ook hoe ik stap voor stap andere ondernemers hierbij kan helpen. 

Doordat ik nu het werk doe dat ik echt leuk vind, heb ik in korte tijd mijn klantenbestand enorm uitgebreid en is mijn omzet verdrievoudigd.

Laura, bedankt voor het delen van jouw kennis en de manier waarop jij mij altijd weer groter laat denken. Ik ben je daar erg dankbaar voor, want zonder jou was mij dit niet gelukt.”
Noortje Janmaat
Verdienenmetvideo.nl
"Mijn hele mindset is veranderd sinds ik het businesscoach programma heb gevolgd. Ik heb in korte tijd 7 nieuwe klanten binnengehaald en €10.000 omzet gemaakt.

De investering in het businesscoachprogramma is het dubbel en dwars waard geweest. En ik vind het fantastisch dat ik andere zzp’ers nu ook kan helpen om een bloeiend bedrijf op te bouwen."
"IN KORTE TIJD €10.000 OMZET"
"IK HEB €120.000 OMZET GEMAAKT"
Marijke Eggink
Watwerktwerkt.nl
"Eerst verdiende ik nooit meer dan €25.000 à €30.000 per jaar en daar werkte ik keihard voor. Ik keek neer op marketing, maar besloot het toch te gaan leren. Dat heeft me zo enorm geholpen, dat ik ook andere coaches en therapeuten die hiermee worstelden, wilde helpen.

Sinds ik BCCP heb gedaan, leef ik in een andere werkelijkheid. Ik heb in 1 jaar 66 klanten binnengehaald. Ik bied nu programma’s aan van €10.000. In totaal heb ik €120.000 omzet gemaakt. Ik ben Laura enorm dankbaar hiervoor.”
Laura Babeliowsky BV  |  Laura Babeliowsky
Johannes Verhulststraat 204 Hs  |  1075 HE Amsterdam  |  020 81 00 220  |